Zlatans hjort

februari 3rd, 2014
Posted in Okategoriserade

Det är nog inte många som missat Volvos reklam film med Zlatan. Den där Zlatan är ute i vildmarken och jagar. Har ni sett filmen har ni säkert även sätt de majestätiska kronhjortar som skymtar förbi bland träden. Några människor ansåg sig ha synat Volvos ”bluff” och påpekade att Kronhjorten inte finns så långt upp i Sverige. Det är visserligen inte en vanlig syn, men visst finns det en del kronhjortar även där upp.  Eftersom hjortarna är så pass ovanliga där uppe är den hjorten som förekommer i filmen filmad här i vårt hägn. När Volvo ville ha de bästa hjortarna kom de hit till Kullbol.

 

Har ni inte sett filmen förut, eller bara vill se hjortarna en gång till kan ni se den här.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/2/a/4/kullbolhjortgard.se/httpd.www/wp-content/themes/hypertech-10/comments.php on line 45
Leave a reply...